Nezobrazení produktů kategorie se špatným CATEGORYTEXT

Dobrý den,
v sekci " Kategorie obsahuje mnoho nespárovaných produktů" se nezobrazují příklady položek u kterých nedošlo ke spárování. Uvítal bych zde možnost zobrazit celý seznam položek pro případné přeřazení položek do jiné kategorie.
Prosím o opravu.

Děkuji

2 Likes

Díky za zprávu, na nezobrazené příklady produktů ve Watchdogu se podíváme a zkusíme výpis opravit.

Každopádně přeřazení produktů do jiné kategorie, aby to bylo nastaveno správně pro Heureku, je nejlepší řešit pravidly jak jsem popisoval zde:

1 Like

Děkuji za info.

Co se týče přeřazení produktů do jiné kategorie, rád bych to řešil již na úrovni svého eshopu. Proto by se mi hodilo, kdyby v sekci " Příklad produktů z této kategorie:" byly zobrazeny jen Nespárované produkty v kategorii, popř. možnost vyexportovat dané nespárované položky.

1 Like

OK, nastavit si kategorie už na straně e-shopu je fajn.

“Příklad produktů z této kategorie” jsem už nahlásil k prověření a opravě našim vývojářům. Jde však opravdu jen o pár příkladů, nevypíší se tam všechny produkty.

Pro export všech nespárovaných produktů a také jiných dat lze v aplikaci Heureka Watchdog použít odkazy pro stažení dat do CSV:

1 Like

Davide, pokud potřebujete výpis produktů, které jsou nespárované z důvodu chybné kategorie, běžte rovnou do administrace Heureky do Přehledu spárovanosti (Služby obchodům - Heureka.cz). Produkty jsou tam vypsané po kategoriích po rokliknutí seznamu produktů na řádku Ignorované kategorie.