Rád bych se zeptal na proces přidávání hodnot parametru v Mergado Marketplaces. S Appkou jsem velmi spoko, funguje pěkně, byť by bylo super pro ni mít taky nějaký auditovací režim, ať člověk nemusí furt zkoušet listovat tam a zpátky, ale jedna věc mi vrtá hlavou.
Při listingu kamen jsem propsal parametr jmenovitého výkonu do výstupu (pls zkuste vyřešit to propisování vnořených elementů do MMarketplace appky), aplikace (resp. hádám že API) mi dovolí vložit hodnoty jen:
Do 5W
45453
10 - 15
Více než 15
Musí se psát na git, aby povolili další parametr, třeba “5 - 10”, nebo je to jen nějaký šotek u vás?
děkujeme za návrhy na zlepšení. O problému nepropisování zanořených elementů do aplikace Mergado Marketplaces víme a snažíme se najít to nejlepší možné řešení.
Co se týče parametrů a povolených hodnot při vytváření produktových karet na Allegru, tak tyto informace si vždy v reálném čase zjišťuje aplikace přímo od Allegra. Zkontrolovala jsem vystavovací formulář pro danou kategorii přímo přes Sales Center Allegra a tam má Allegro zmíněnou chybu také: