Dobrý deň,
viete mi poradiť, akým elementom dostanem okrem bežnej ceny produktu aj tú akciovú na Glami? V mergade mám sale_price element, no neviem ako to správne nastaviť.
Ďakujem za každú radu
Dobrý deň,
viete mi poradiť, akým elementom dostanem okrem bežnej ceny produktu aj tú akciovú na Glami? V mergade mám sale_price element, no neviem ako to správne nastaviť.
Ďakujem za každú radu
Na Glami se dá sleva nastavit pouze přes PROMOTION_ID, jak na to popisujeme v článku na blogu: Začátek října patří online slevám GLAMIDAYS | Mergado.cz
Ve stručnosti je princip následující:
PROMOTION_ID
např. pravidlem typu Přepsat nebo Hromadné přepisování dle výběrů ID kupónu z Glami administraceVíce již ve zmíněném článku.
Tak ještě vyzkoušejte tuto možnost, mohla by fungovat, nikde jsem však oficiální informaci k tomuto nenašel:
Glami by potom mohlo zobrazit cenu produktu následovně:
Jinak celkem často Glami zobrazuje přeškrtnutou cenu “samo od sebe” na základě poklesu hodnoty v PRICE_VAT, potom je u přeškrtnuté ceny ještě otazník, který vysvětluje, kdy byl produkt za tu vyšší cenu, např.:
Super, ďakujem za odpoveď Skúsim najskôr tú druhú možnosť, lebo tak som to chcela nastaviť, a ak to nepôjde, spravím to prvou možnosťou.