Dobrý den,
mám dotaz k auditu feedu a jeho výsledkům. Kontrola odhalila, že prý nemáme doplněné všechny parametry pro dané kategorie. Přes odkaz na kterém jsou všechny kategorie heureky jsem zjistil, že parametry pro dané kategorie máme vyplněné. A máme tam i parametry navíc, které nejsou povinné.
Můžete mi někdo poradit, jestli přehlížím někde nějakou chybu?
Děkuji
Audit vyhodnocuje názvy parametrů přesně podle specifikace Heureky, která má pro daný sortiment jako povinný parametr Velikost
s velkým V, ale ve feedu máte parametr velikost
s malým v.
Tohle je důvod, proč audit “nenašel” u produktů povinný parametr a zobrazuje ve výsledcích chybu:
Produkt neobsahuje všechny povinné parametry pro danou kategorii.
Zkusíme zjistit, zda Heureka vyžaduje přesné názvy (včetně velikosti písmen) nebo by zvládla i názvy parametrů malými písmeny (což předpokládám, že by zvládla). Podle toho potom případně audit vylepšíme. Nyní je audit docela striktní.
V účtu heureky ty produkty v chybovém hlášení nikde nevidím. Ve feedu máme i další parametry např. barvu (také s malým písmenem).Tím pádem by Mergado muselo vykazovat chybové produkty i s tímto parametrem. Mrkněte na to. Budu moc rád, když to dáme nějak do kupy, aby mě to zbytečně nestrašilo Děkuji
Je to tak, Heureka na velikosti písmen v názvech parametrů nebazíruje, máme to od nich potvrzeno. Audit feedu tedy upravíme, aby nebyl tak moc přísný. Vývojářům jsem tento námět předal, děkuji za upozornění na něj.
Děkuji