Zdravíčko,
kluci, můžu se zeptat, z čeho audit čerpá, než vyhodí tuto hlášku (Zboží je asi vyprodáno)? Mám to po auditu téměř u všech produktů, DELIVERY_DATE je 0 - skladem a nenapadá mě, podle čeho na to pan Mergado přišel. Jinak ty produkty samozřejmě vyprodané nejsou.
Děkuji za info.
Pošli prosím soukromou zprávu s odkazem na konkrétní audit.
Děkuji.
Dobrý den… mám stejný problém, který popisován v tomto tématu. Jak můžu postupovat?
Díky AF
Zašmátrám v paměti, protože toto pravidlo jsem popisoval už hodně dávno…
…podívej se v první řadě na názvy a v druhé na popisy zboží, které tento validátor našel. Tuším, že byl určen pro situace, kdy správce e-shopu napíše např. do názvu PRODUCT nebo PRODUCTNAME zboží nyní nemáme skladem. A pak přijde, hodnota DELIVERY_DATE se změní na 0, ale ten text v názvu zboží zůstane. A odrazuje zákazníky.
Pomohly tyto řádky?
Dobrý den, také mám stejný problém u 3 produktů, jeden produkt je skladem až 30.6. 2021, ale ty dva zbývající mají delivery date 1… Můžete se na to mrknout?
Moc děkuji
Informaci “Zboží je asi vyprodáno” vyvolá popis produktu, pokud obsahuje určitá slova.
Konkrétně hledá audit v DESCRIPTION tyto výrazy:
vyprodan, vyprodán, vypredan, nedostupn a pokud některý z nich najde, zobrazí tuto hlášku.
Zda je to vhodná kontrola nebo ne je otázka. 
Ahoj,
setkávám se s tím, kdy klient nedostupnost produktu řeší i tak, že to napíše do popisu produktu. Pro návštěvníka produktu je to užitečná informace.
Otázkou pro marketéra je, odkud návštěvník přišel a jestli to byl návštěvník z placené kampaně - zkontrolovat jaké, z jakých dat reklamních systém vychází a popřípadě proč by ji měl klient platit.
Při auditu mi dává smysl tuto informaci nějak ukázat (ono “Zboží je asi vyprodáno”) a s následnou naší akcí zkontrolovat, jestli se dobře odesílá DELIVERY_DATE do srovnávače zboží.
Možná by bylo dobré upravit Pravidlo Auditu tak, aby při vyhledání těch slov v DESCRIPTION zkoukl i DELIVERY_DATE (je-li prázdné atp.).
Díky - už jsem našla problém