Automaticky generované DESCRIPTION - nástroje a služby

Ahoj, mám dotaz, který vzešel spíše od mého klienta. Máte tu někdo zkušenost s nějakou službou, aplikací, pro generování automatických popisků (description) do XML? Nyní mi nejde o to, že mohu přes MERGADO popisek naplnit automaticky sama přes pravidla - jde mi spíše o nějakou pokročilejší službu, s jazykově schopnějšími popisky.

2 Likes

Osobně nemám.
Ale zajímá mne to :smile:

Třeba někdo má.
Případně mám v šuplíku funkce jak to udělat. Jen jsou v šuplíku :worried:

Narážím na toto vlákno nyní, po letech. A přijde mi zajímavé, když se nyní hovoří o jazykových modelech - OpenAI (ChatGPT), content.ai a spol. Generování popisů zboží je zajímavé z mnoha úhlů. Rozhodně není tak jednoduché, jak se zdá, na první pohled. Kdyby někdo toto chtěl nasadit na produkci bez podrobného testování, tak nechť si uvědomí, že jazykové modely dají vždy odpověď. Někdy správnou :smile: Byly trénovány na datech existujících. Nebude tedy problém sesbírat dost podkladů např. na rozbor historických událostí a podobně. Např. o iPhonu, který vyjde na podzim 2024 ale tolik informací nejspíš daný bot neměl. Kvalita textu je tedy nejistá. Produktové texty jsou náchylné na přesnost. Je velký rozdíl, zda má zařízení 32 GB RAM nebo 64 GB RAM. A podobně. Tedy ono to půjde. Ale není to tak jednoduché udělat dobře :wink:

To jen když čtu tyto historické řádky :smile:

U nás s AI pracujeme už pár let. Jednak ve zpracování obrazu Feed Image Editor, jednak ve zpracování textu Scraping Camel AI. Tipuji, že brzy, v tomto směru, něco přijde.

1 Like

Hlásím, že dnes vyšla nová verze aplikace Clicking Goat, která přinesla podporu GPT. Tu lze využít pro generování textů. Vygenerování kvalitného textu závisí na kvalitním zadání, což je složitější, než vypadá :wink:. Nicméně nástroj máme. Podrobnosti v release notes.

1 Like