Ohlášení výpadků, poruch a jiných omezení.
Nedostupnost aplikace
Rád bych se omluvil za aktuální nedostupnost aplikace. Příčina je na straně třetí strany, kdy došlo k poruše na DNS u registrátora resp. jeho partnera - registru domén. Situaci řeším, nicméně tím, že není chyba na serveru ani v aplikaci nemám víc možností, než opakovaně urgovat dodavatele
Dodavatel řekl, že takovou situaci ještě nezažil a je krajně nestandardní. Snaží se pomoci. Zkrátka na tom pracujeme.
Za komplikaci se omlouvám.
Aplikace nyní běží. Ještě jednou se za komplikace omlouvám. Příčina výpadku byla mimo naše systémy a proto bylo komplikované dosáhnout odstranění
Zdravím je možné spojiť napr. aj xml feed o dostupnosti produktov, ktoré sú napr. potrebné pre heuréku alebo napr. mall partner? Spojenie údajov o dostupnosti dvoch eshopov do jedného xml?
Ak aj zadám vstupné xml dostupnosti do Blending Bull a ak ich aj spojí tak hneď nevytvorí xml a je potrebné ho pretransformovať. Avšak cez export to nejde nakoľko nejde o štandardný xml feed s produktmi - viete mi poradiť?
Ďakujem
R.
Mělo by to jít a fungovat bez problémů.
Aplikace Blending Bull spojuje feedy za sebe, ideální je tedy mít dva nebo více feedů ve stejném formátu, přidat si je do aplikace Blending Bull v požadovaném pořadí a tím získáte nový “spojený” feed.
Díval jsem se na aplikaci co máte v Mergadu a přijde mi to vše v pořádku, spojený feed se generuje. Jenom si můžete pomocí nahrazovacích pravidel odstranit konec prvního feedu a začátek druhého feedu, jinak budou v rámci těla feedu navíc a feed nemusí být potom validní.
Ďakujem za pomoc. Nie som si však istý ako má to nahradzovacie pravidlo vyzerať. Viete mi s tým pomôcť?
Stačí jen u jednotlivých feedů co máte přidané do aplikace nastavit pravidlo v editaci feedu, nějak takto:
-
Kde je editace:
-
Odstranění patičky prvního feedu:
-
Odstranění hlavičky u druhého feedu:
Dobrý den,
chci nahlásit nestandartní prodlevu u Blending bull. Nyní je 16.2. 9:37, poslední automatické načtení zdrojů proběhlo 14.2. kolem 22:00 (u všech projektů), jeden jsem včera ručně vynutil, ale dnes to nic nedělá ani po ručním vynucení.
Můžete mi to prosím prověřit? Díky Michal
Zajímavé… Už to prověřujeme, dáme následně vědět.
Dobrý den, už se to před chvilkou načetlo. Díky