Dobrý den, posílám do heuréky/zbozi produkty za cenu X. V textovém popisu dárku na heuréce/zbozi bych chtěl zobrazit, že je možné tento produkt koupit za cenu X*0,85 (tedy zlevnění o 15 %). Umím použít pravidlo pro výpočet, ale neumím ho dostat do popisu dárku, tedy v elementu <FREE_GIFT_TEXT> bych chtěl mít toto:
Cena pro vás: X*0,85 = Sleva 15 % při zadání slevového kuponu VALENTYN
Co napsat místo toho X*0,85, aby se do textu doplnila cena o 15 % nižší, než je u produktu uvedená v elementu <PRICE_VAT>? Asi se musí jít přes proměnné, ale zde mé znalosti končí.
1 Líbí se
Tak vyřešeno:
- udělal jsem si nový element <CENA_SLEVA>
- pravidlem výpočet jsem nechal počítat 15 % z PRICE_VAT do elementu <CENA_SLEVA>
- do textového popisu jsem vložil přes pravidlo Přepsat: Cena pro vás: %CENA_SLEVA% Kč = Sleva 15 % při zadání slevového kuponu VALENTYN
Celé toto mi od začátku nefungovalo, protože pravidlo pro výpočet bylo v pořadí níže, než pravidlo Přepsat. Takže se to do feedu nedostalo.
Vyřešeno pokusem - omylem 
3 Líbí se
Dobrý deň,
ďakujem Vám za Váš príspevok. Stihli ste ma s odpoveďou predbehnúť. 
Riešenie, ktoré ste použili je správne a práve tento postup som mal pre Vás pripravený ako odporučnie na vyriešenie problému. Som rád, že sa Vám podarilo problém vyriešiť rýchlo a efektívne a taktiež, že sa Vám podarilo nájsť dôvod, prečo sa pravidlo neaplikovalo správne. Je potrebné vždy kontrolovať poradie pravidiel.
Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo problémy v rámci projektu, pokojne kontaktujte našu technickú podporu, kde Vám vždy radi poradíme a pomôžeme.
S pozdravom
Tomáš
2 Líbí se