Dobrý deň, Nakolko defaultne vie Magento2 exportovať produkty iba vo formate CSV neplanujete zaradiť tento formát. Našiel som na vašej stranke aj članok o Import Ant Nahrávání CSV souborů do Mergada? Na to máme Import Ant! | Mergado.cz , ale bohužial na Mergado e-shope som túto aplikaciu nenašiel ani po kliknutí v članku na link Aplikaciu nenašlo.
s pozdravom
Juraj Pilát
1 Like
Dobrý den,
naučit Mergado CSV formát z Magento 2 zatím v plánu nemáme.
S největší pravděpodobností bychom spíše vytvořili pro Magento 2 bezplatný modul Mergado marketing pack, který již nyní pro starší verzi Magenta (1.9) máme a tento modul Vám potom umožní XML exporty dat, které Mergado umí dále zpracovat.
Nemám však ponětí, kdy by taková možnost byla dostupná, tipuji v řádu pár měsíců.
Jinak aplikace Import Ant je opět dostupná. Můžete tedy případně otestovat, zda Vám tato aplikace pomůže, prvních 10 dnů po aktivaci je zdarma.
Dobrý deň. ďakujem za infomáciu. Váš link bohužial na Import Ant aplikáciu nefunguje a aplikáciu sa mi ani nepodarilo znova najsť ručne na Mergado store.
2 Likes
Máte pravdu, pardon. Já tu aplikaci v Mergadu stále vidím, protože jsem přihlášený jako administrátor, pro běžného uživatele vidět není. Vývojáři Import Ant stáhli a nelze jej nyní aktivovat. Důvody však v tuto chvíli neznám.