EAN kódy Woocommerce

Dobrý den,

zkontrolovala jsem Vaši kampaň v Mergado Marketplaces a všimla jsem si, že používáte pro dostupnost i produkty pouze jeden feed. Pro správné fungování aplikace je ale potřeba mít k dispozici:

  • produktový feed s EAN kódy, který bude obsahovat všechny informace o produktech (ten zvolíte jako export v rámci Mergado Marketplaces)
  • dostupnostní feed, který bude obsahovat ID produktů a informaci o dostupnosti v Mall či Heureka formátu (vložíte jako URL do Mergado Marketplaces)

Dostupnostní feed nesmí obsahovat elementy, jako je například cena, název produktu atd. Více informací o podobě jednotlivých formátů naleznete zde: Mall formát, Heureka formát.

Co se týče elementu HANDLING_TIME pro Allegro, tak tuto informaci je potřeba mít uvedenou v produktovém feedu. Následně je nutné si tuto hodnotu napárovat v nastavení kampaně, změnu uložit a spustit synchronizaci produktového feedu:


Věnujte ale prosím pozornost poznámce u elementu “Povolené hodnoty jsou 0, 1, 2, 3, 4, 5, 7, 10, 14, 21, 30, 60.” Pouze toto jsou hodnoty povolené Allegrem, jiné hodnoty bohužel nebudou přijaty.

Zde naleznete všechnu nápovědu k Mergado Marketplaces: Mergado Marketplaces - Mergado Forum

A zde návod k vytvoření Allegro kampaně: Jak vytvořit kampaň a nahrát produkty na Allegro

V případě dalších dotazů jsem Vám k dispozici :slight_smile:

S pozdravem

Dominika Hrazdírová
Produktová specialistka Mergado Marketplaces

5 Likes