Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaká pravidla musím nastavit, aby se mi převedl feed Google do Heureky? Jsou tam speciální požadavky na kategorizaci, např. mi Heureka píše, že mi chybí u 100% produktů EAN, což není pravda… Díky
Dobrý den @omnicom,
pro zajištění převodu mezi formáty Google a Heureka, stačí zvolit odpovídající formát na vstupu a výstupu v projektu v rámci Mergado Editoru.
Mergado pak samo vytvoří tzv. Převodník, jež zajistí správnou výstupní strukturu a převod vstupních dat pro Heureka.
Co se týče kategorií, tak ty je možné nastavit pomocí pravidla s názvem Hromadné přejmenování kategorií. Info jak s pravidlem pracovat naleznete zde.
EAN by měl být povinný pouze pro vybrané kategorie portálu Heureka (Knihy, Učebnice, Mapy a průvodci, Filmy, Hudba a Komiksy). Pokud tedy prodáváte jiné zboží, pak EAN není povinný a není tedy třeba ho zasílat.
Zkuste prosím případně blíže popsat váš konkrétní problém s projektem nebo nám napište na mergado@mergado.com a zašlete prosím rovnou odkaz na projekt, kterého se dotazy týkají a kolegové se na toto podívají blíže.
Hezký den