Jak správně napojit dostupnostní feed?

Prosím o radu. Jak napojit tento dostupnostní feed (pozn.: URL skryta administrátorem)
Na tento produktový (pozn.: URL skryta administrátorem).

Mám to udělané přes import csv a spárované bych je měl mít přes CODE, ale nedaří se mi tam dostat STOCK. Potřebuji totiž, když v dostupnostním feedu bude ClearQuantity 0, tak aby se mi tento produkt v produktovém feedu automaticky skryl (skrze Mergado) a následně tento upravený feed budu posílat do Shoptetu.

Přihlášení - Accounts - produktový projekt
Přihlášení - Accounts - dostupnostní projekt

Díky moc za rady.

1 Líbí se

Dobrý deň,

ďakujem Vám za Vašu otázku.
Skontroloval som oba projekty a všetko máte nastavené správne a ukážkovo. :slight_smile: Jediné, čo bolo ešte potrebné spraviť, tak v tom importnom pravidle bolo treba odškrtnúť automaticky tlačidlo Párovat podle vstupních hodnot.

Toto tlačidlo je automaticky zaškrtnuté už pri vytváraní tohto typu pravidla. Ak ho necháte zaškrtnuté, tak pravidlo bude párovať elementy z toho CSV súboru s elementmi, ktoré sú vo vstupnom produktovom feede. Keďže na vstupe nemáte element CODE, tak to pravidlo nenapáruje žiadne produkty. Keď však tlačítko odškrtnete, tak pravidlo bude párovať elementy CODE z toho CSV súboru s elementom CODE na výstupe v tom produktovom feede.

Aktuálne po odškrtnutí toho tlačítka už Vám párovanie funguje a dostupnosť Vám k produktom doplnilo. Pravilo už teda funguje správne. :slight_smile:

V prípade akýchkoľvek otázok alebo problémov neváhajte kontaktovať našu technickú podporu, kde Vájm radi pomôžeme.

Tomáš