Keychain chyba ve spojení

Zdravím, mám dotaz ohledně chyby s napojením feedu do Heuréky. Dle auditu feedu to vypadá v pořádku, požadovaný feed je vložený i v adminu heuréky, ale při snaze napojit feed z mergada do inzerce mi to stále hlásí chybu ve spojení. Poradíte, co dělám špatně prosím? :slight_smile:

Dobrý deň Martin,

ďakujem Vám za príspevok a otázku. :slightly_smiling_face:
Predpokladám, že máte na mysli chybu s hláškou “Sortiment report: Nespecifikovaná chyba. Pokud tento problém přetrvává, kontaktujte prosím naši podporu.”. Žiaľ, ide o dočasný problém v našom systéme, ktorý spôsobil spomalenie scrapingu. Výsledkom toho je, že u niektorých projektov môže byť krátkodobo prerušené spojenie v rámci Keychain, pričom sa zobrazuje vyššie uvedená hláška. Kolegovia už pracujú na odstránení tejto závady a napojenie cez Keychain by malo byť obnovené ešte v priebehu dnešného dňa.

Za vzniknuté komplikácie spôsobené týmto výpadkom sa Vám hlboko ospravedlňujeme.

V prípade akýchkoľvek otázok môžete kontaktovať našu technickú podporu, kde Vám radi pomôžeme.

S pozdravom
Tomáš

1 Líbí se

Díky moc za info, přesně tu hlášku mám na mysli. Snad bude tedy brzy opraveno. :slight_smile: Už mě děsilo, že dělám něco špatně já a nevím co.