Mám feed kde mám približne 300 výberov a 100 pravidiel.
Budem pridávať ďalšie e-shopy ktoré výstup budú mať v rovnakom formáte kde budem tieto pravidlá a výbery kopírovať.
- Je možné skopírovať tieto pravidlá a výbery tak aby som nemusel potom manuálne v pravidlách vyberať že o ktorý výber sa jedná. Tj. Skopírovať všetko bez ďalších úprav.
1 Like
Je možné zduplikovat export. Do něj pak vložit jinou vstupní adresu feedu. Pokud jde o stejný formát, nemusel by s tím být problém. Následně data přegenerovat.
Takové množství výběrů a pravidel je nezvykle vysoké. Třeba bychom dokázali vymyslet způsob, jak to zařídit, aby jich mohlo být méně. S tím se pak lépe pracuje, data se zpracují rychleji atp. Když naznačíte oč jde, můžeme se nad tím zamyslet 
Výbery používam na správnu kategorizáciu produktov keďže vo feede sú zle zaradené produkty do kategórií.
Takže mám výber "Ak názov produktu obsahuje slová “rotačná” a “brúska” tak to priraď výberu “rotačné brúsky”
A potom mám pravidlo kde do “CATEGORYTEXT” vložím text “rotačné brúsky”
1 Like
toto je komplexnější. Mám o čem přemýšlet.
Pomoci by mohla duplikace celého exportu. Všechny metody popsal @ludekvolejnik ve článku o přenášení dat v MERGADO Editoru. Duplikace exportu je ve článku jako č. 6. Mrkněte na to, zda to pomůže.
1 Like