Nastavení CATEGORYTEXTU na úrovni produktů?

Hodila by se vám možnost nastavit hromadně CATEGORYTEXT pro jednotlivé produkty z daného oddělení?

Narazili jsme na tohle téma během školení agentur, kdy se řešilo specifické oddělení, co bývá na eshopech pojmenováno obvykle “Výprodej” a nachází se v něm mix různých produktů, které by podle Heureky patřily do různých kategorií.

Padnul tam návrh mít v Mrergadu možnost zobrazit pod sebou produkty z daného oddělení (“Výprodej”) a u každého z nich mít možnost nastavit CATEGORYTEXT.

Využil by to někdo? Jak to řešíte v tuto chvíli?

za mě určitě skvělj nápad… teď se to řeší výběrem produktů a následně nastavením categorytextů pravidlem. Pokud máme klienta (aktuálně máme:-), který mám 10k produktů v kategoriích typu “vše pro…” tak je to masakr…

tzn pokud by to šlo nějak zjednodušit, tak by to bylo super…- kdyby tam byl ten našeptávač kategorií jako je u hromadného přejmenování kategorií…

a úplně ideálně aby šly produkty seřadit podle názvu…aby se tam dal kopírovat ten categorytext… a nebo ještě líp… označily by se produkty a těm by se pak přes nějakou akci hromadně přiřadil categorytext…

asi bude víc cest jak to vyřešit… otázka zní co bude reálné…

1 Like

Jak to cheš @ludekvolejnik řešit v UI administrace?

Podobně jako je řešeno hromadné přejmenování kategorií, jen by se nad každým řádkem navíc zobrazilo, o jaké jde zboží (třeba i s malým obrázkem).

Aby Mergado poznalo, že chci mít vypsané produkty, mohl by tam být buď checkbox, zda chci vypsat produkty ze zvoleného výběru nebo by se přidal nový typ pravidla “hromadně přejmenovat kategorie na úrovni produktů”.

1 Like

A není řešením lepší použitelnost stránky Produkty?

Možná by taky šlo, já bych to však intuitivně hledal spíš mezi pravidlama. Přijde mi to jako další typ pravidla nebo rozšíření možností stávajícího.
Každopádně pokud se podaří takovou věc snadno nastavit kdekoliv v Mergadu, klidně pomocí appky z Mergado Store, tak to bude věřím uživatelům stačit. :blush: