Nový formulář výběrů - zpětná vazba

Dávám sem feedback ze supportu od jednoho šikovného marketéra, ať to tu máme po kupě:

Hezký den do Mergada,
fuuu tak teda ten redesign moc necením … hlavně to, že když kliknu na uložené výběry, tak se mi to problikne do prázdné stránky a nevím jak se k nim dostat … abych si zkontroloval jak vypadají data po pravidlech…

1 Like

No já tam všechny uložené výběry vidím teda, nic mi neprobliklo … jinak pro mě to je na první pohled moc veliká změna, ale zvyknu si.

2 Likes

Za mňa teda ešte jedna vec, okrem toho čo som písala v téme Představujeme nový formulář výběrů: Oneliner:
možno by som využila voľné miesto a zrušila rozbaľovaciu nabídku pri ukladaní zmien

asi to takto ale máte kvôli zobrazovaniu na menších zariadeniach. možno by bolo cestou použiť piktogramy a ponechať len tie, ako máte teraz pri možnosti pridať poznámku? :roll_eyes:

2 Likes

Ze supportu:

Zdar,

nový formulář výběrů je pecka. Co by se mi líbilo, kdyby rovnou u něj byl seznam výběrů jako dřív a tlačítko pro import výběrů. Musim pro to překliknout vedle a to je dejme tomu lehce nepohodlné a intuitivně se mi napoprvé nepodařilo ten import moc dobře najít.

Díky Ondra

1 Like

Dovolujeme si vás informovat, že chyba prázdné stránky byla opravena. :heavy_check_mark:

2 Likes

Ze supportu:

Dobrý den,

líbí se mi, že posouváte MERGADO dále, nicméně vyhledávání produktů za pomocí vnořených řádků moc nefunguje.
Když si zkusím vyhledat žebříky a schůdky podle TITLE a zároveň chci, aby název u žebříků neobsahoval “radi” a “teplo” tak ve výsledku není nic vnořené. Viz:

Čekal bych, že to bude fungovat asi takto:

Doufám, že vám tento podmět pomůže.

Michal, marketingový specialista

1 Like

Přidávám sem ještě můj vlastní feedback, tedy za část MERGADO support týmu:

  1. moc bych uvítal vrácení přehledu výběrů vedle formuláře (jako už psal výše Ondra), abych se nemusel přepínat mezi záložkami a také, abych měl rychle přehled o jednotlivých výběrech, o celkovém počtu produktů, zkrátka v nějaké (stručné?) formě zobrazit existující výběry vpravo od formuláře by mi šetřilo čas. :timer_clock:

  2. drobnost co by mohla někoho zmást, co vlastně vyplnit:

Jinak jako paráda, zvykám si a nové možnosti fulltextu nebo ukazatele prázdných elementů vítám. :slight_smile:

1 Like

nefunguje mi vyhladavanie ulozenych vyberov spravne :confused:

1 Like

ocenila by som keby som ich mala hneď vedla a mohla s nimi pracovat na jednej urovni s vypisom produktov ako predtym a nie na prekliknutie.

4 Likes

prijala by som keby predvyplnite vyber s PN CONTAINS alebo s P CONTAINS.
aby som nemusela vzdy vypisovat parameter, pretože ked si len nieco kontrolujem, tak to robim v rychlosti podla nazvu. zdrzuje ma ked to musim vypisovat. predtym to tam bolo predvyplnene.
image

2 Likes

okej chlapci takže dosť bolo srandy, kedy prosím vrátite tie uložené výbery tam kde boli? toto je fakt o nervy :confused:

spravujem cez 50 XML feedov, nie je možné, aby som si pamätala, kde už mám čo uložené a nekonečne sa preklikávala medzi výpisom produktov a uloženými výbermi. navyše ak mám rozpísaný výpis produktov a prekliknem sa do výberov, tak po návrate s5 to môžem písať znova :triumph:

ďakujem

4 Likes

Je to brutálně pomalé, nejde v tom pracovat.

1 Like

V novém formuláři výběrů vám stačí zadat název produktu a dát rovnou hledat. :new: Formulář projde všechny elementy, hlavně ty, které obvykle obsahují název produktu (name, product,…) a zobrazí produkty, které vámi zadanou hodnotu obsahují. Podmínku v tomto případě tedy nemusíte vyplňovat. :star:

1 Like

Mohu poprosit o informaci, u jakého projektu se vám tak děje?

Děkuji :slight_smile:

1 Like

Děkuji moc za zpětnou vazbu :+1: :-1: V tuto chvíli situaci řešíme. Prosíme o strpení, budeme vás co nejdříve informovat. :information_source:

4 Likes

Ahoj, za mě souhlas… hlavně ty uložené výběry na jiné záložce jsou nešikovné. Akorát teda nevím kam to dát… kdyby se to podařlo nějak vymyslet, tak by to bylo super…

1 Like

Ahojte, prosím o radu: v prípade, že importujem výbery z iných exportov a chcem znova použiť preddefinované MQL a nie vlastný MQL dotaz, nedokážem výber upraviť. Hlavne ak sa jedná o použitie “je ve výčtu” tak to neviem upraviť viď obrázok:

je možné sa na to pozrieť, aby som za každým pri úpravách nemusela resetovať celé pravidlo a vytvárať výber od znova? v prípade viac info mi píšte DM alebo e-mail.

ďakujem za pomoc

2 Likes

Ahoj Jani, rada by byla, tento výběr si přenést ručně :white_flag: , protože jinak se importem výběrů vždy výběr převede na MQL dotaz. V tomto případě je to na škodu, uznávám, protože potom nejde snadno hodnoty editovat. :expressionless:

Ptal jsem se vývojářů, proč to takhle funguje a zda by šlo importovat výběry se zohledněním toho, jak ve zdrojovém exportu byly vytvořené (zda formulářem nebo jako MQL) a je to prý dost komplikované, že se tam musí po technické stránce ošetřovat mnoho možných situací, které sice nemusí, ale mohou nastat. Jako třeba co se má stát když v cílovém exportu nebude existovat element, který je ve výběru použitý, apod.

Ještě mě napadá rada, že funkce pro duplikaci celého exportu přenáší výběry lépe, tj. stejně jak jsou vytvořené. A pokud s úpravami na novém exportu začínáš, tak třeba začít duplikací celého exportu by mohlo být za určitých okolností méně pracné řešení. :man_shrugging:

Ahoj @ludekvolejnik ďakujem za zistenie u chalanov. Tvoj návrh pre mňa nie je úplne užitočný, ak mám totiž zabehnuté feedy, ktoré používam už dlho a nasadzujem u klienta nejakú kampaň len na vybrané produkty, tak si to vždy pripravím na jednom exporte a kopírujem to potom do zvyšných 4-5 exportov.
Pripravovať to za každým ručne môj čas veľmi neušetrí, ale ak nie je cesta, musím podporiť svoju pracovnú vôľu :wink:

Ďakujem :pray:

1 Like

Vaše zpětná vazba :+1: :-1: je pro nás důležitá. Náš tým spojil síly, aby vám v nejbližším release (11. 8. 2021) vrátil seznam výběrů na záložku s formulářem výběrů. Seznam bude možné schovat, tak aby jej mohl každý uživatel používat podle svých potřeb :writing_hand: .

Samotnou práci s výběry (editace, filtrace, informace o počtu pravidel a další) ponecháváme v záložce výběry. Důvodem je hlavně malý prostor okna a nemožnost přidání dalších funkcí do budoucna :new: . Například už nyní se rýsují plány na štítky či označení oblíbených výběrů :star: .

Abychom vám ušetřili další čas, tak jsme přidali i přímý odkaz z menu do Uložených výběrů :speedboat: .

127339062-122b474b-2f77-4690-b518-45d4464287bb

:information_source: Na dalších úpravách a vylepšeních postupně pracujeme a budeme rádi, za vaši další zpětnou vazbu. :slight_smile: Určitě sledujte vlákno: Novinky a release v Mergadu :mergado: :star2:

@janadzurickova @michaltrousil @evelin_kissova

5 Likes