Zdravím,
má někdo zkušenosti s prodejem zánovních nebo použitých produktů na srovnávačích?
Neberou je srovnávače vůbec nebo znáte podmínky, za kterých ano?
Vím, že Heureka má “Bazar”, zkoušel to někdo, je tam vůbec nějaká návštěvnost?
Zdravím,
má někdo zkušenosti s prodejem zánovních nebo použitých produktů na srovnávačích?
Neberou je srovnávače vůbec nebo znáte podmínky, za kterých ano?
Vím, že Heureka má “Bazar”, zkoušel to někdo, je tam vůbec nějaká návštěvnost?
Zdravím, na zboží je to zakázáno. Heureka má ten bazar, ale zkušenost nemám. Osobní je ta, že jsem se s ní zatím na heurece nesetkala.
Před roky dávno to šlo. Pak byl “bazaar” resp. nověji “bazar” omezený. A pak už z toho vlastně nebylo nic. Bývaly segmenty, kde se to trpělo, nebo to “nějak” prošlo. Jako např. antikvariáty. Ale moc jiných mne takto z hlavy nenapadá.
O jaký druh zboží jde?
Třeba by věděli takoví @filipvasicek & @patrickaxmann .
Děkuji, jde o telefony, všiml jsem si, že to shopy dělají spíše tak, že odkážou zákazníka na nový produkt, kde je ale ihned proklik na použitý. Zajímalo mě, jestli na to nejsou i nějaké jiné fígle.
Nic moc mne nenapadá. Rozhodně by v XML feedu měla být informace odpovídající tomu, co je na webu. Tedy nelze inzerovat nový a proklik vést na použitý. Jinak to propojení třeba nějakým blokem na stránce je dobré.
Heureka má v plánu (už velmi dlouho) připravit speciální sekci pro bazarové/použité/nepoužité a rozbalené atd - je toho více. Pokud jde o podobný produkt, tak musí být v ITEM_TYPE elementu označen, jako “bazar” a nebo ve feedu nesmí být vůbec. takový produkt se nedostane do karet v kategorii, ale je možné ho dohledat ve fulltextu Heureky.
V těch výsledcích ve fulltextu je možné se přepnout na bazarové zboží, viz:
Hlásím jednu pozitivní zkušenost - a u produktu, co byste asi nečekali - Byl to klient který přeprodával licence od MS - Winy, Office, prodáte mu štítek a kód za pár kaček a on to za pár stovek prodával dál - zde bylo na běžných softw. obří konkurenční prostředí, ale na tom bazaru byl téměř jen on a s parádním PNO slízával volnou smetanu. Ale je to už tak 2 roky