v exportu Login - Accounts vidím našeptávač viz screen…
a právě mě to pinklo, že jsou stejné jako byly v ukázce v live streamu
namátkou jsem zkusil i jiný export a našeptává se to samé.
v exportu Login - Accounts vidím našeptávač viz screen…
a právě mě to pinklo, že jsou stejné jako byly v ukázce v live streamu
namátkou jsem zkusil i jiný export a našeptává se to samé.
Dobrý den,
jedná se o novou funkci, která zatím pracuje s obecným seznamem hodnot, který bude aktualizován.
oki… tzn předpokládám, že bude našeptávat to, co je v daném exportu aktivní
Pravidlo Nastavit parametry produktu bylo při svém vzniku koncipováno jako funkce určená pro doplnění nových parametrů, které ve feedu zatím nejsou a je potřeba je právě přidat.
Pravidlo tak zajistí, že stačí zadat pouze název parametru a jeho hodnotu a Mergado provede vytvoření správné struktury elementů včetně zanoření v rámci XML feedu přesně dle požadované struktury formátu na výstupu.
Tím, že je pravidlo určeno pro přidávání nových parametrů, tak nenabízí hodnoty z feedu v aktuálním projektu kde se pravidlo právě nastavuje, ale jenom nenašeptává z množiny předem globálně definovaných hodnot.
Na druhou stranu je pravda, že může nastat situace, kdy je relevantní přidávat k položce “další hodnoty” již existujícího parametru. Například parametr Materiál se může jistě opakovat u položky vícekrát, jelikož je tato položka vyrobena z více materiálů (sklo / plast / kov) současně.
S programátory tedy zkonzultuji možnost zajištění aktualizace tohoto pravidla, aby toto v rámci našeptávání pracovalo jak s předem připravenými hodnotami, tak i již existujícími parametry v rámci feedu.
Děkuji tedy za zpětnou vazbu