Dobrý deň.
Som v Mergado nový a chcel by som sa informovať ako môžem previesť do Heureky upravené produkty, lebo vôbec som nenašiel ako sa to robí. Mám totiž prenajatú platformu eshopu a ha heureke menili nejaké pravidlá a teraz sa mi tam veľ produktov nezobrazuje čiže zbytočne platím za reklamu keď z nej mám minimum. Doporučili mi Mergado že je to jednoduché a ľahko sa s nim pracuje . Kedže je Mergado platená tak by som to chcel využiť čo najviac, ale nemám až taký prehľad v týchto veciach.
Ďakujem pekne za každú odpoveď.
Dobrý den,
doporučuji začít tady Začíname s Mergado Editorom | Mergado.sk a vůbec si proklikat celou sekci Ako Začat na webu Mergada. Zejména se zaměřte na tuto část nápovědy https://info.mergado.sk/index-1
Zároveň dává smysl co nejdřív absolvovat úvodní/začínáme školení práce s Mergadem Mergado Academy | Mergado.cz
A pročíst si specifikaci Heureka XML feedu, ať víte, jak na co máte hodnoty ve feedu upravovat Feed 2.0 - Heureka.sk
- Pro napárování do produktových karet jsou obecně nejdůležitější elementy PRODUCT/PRODUCTNAME a CATEGORYTEXT.
Jak se propíší změny nastavené přes Mergado do Heureky
-
Založíte si v Mergadu Export z vašeho stávajícího Heureka XML feedu viz Začíname s Mergado Editorom | Mergado.sk
-
Export se vytvoří a dá vám k dispozici URL adresu upraveného XML feedu, který vložíte do Heureky místo vašeho stávajícího XML feedu.
Kde je URL pro vložení do Heureky
Kam se vkládá do Heureky
-
Jakmile provedete úpravy feedu v Mergadu, dojde k přegenerování (aplikaci pravidel Mergada, které udělají změny ve výstupním feedu), Heureka si stáhne upravený XML feed a tím načte úpravy. Aplikace pravidel se děje automaticky několikrát denně, takže i na nově přidané produkty v budoucnu.