Pricing Fox live*

Je tu nový release :fire: Pricing Foxu přinášející novinku v podobě vylepšeného chování pravidel. Jak funguje a co od něj můžete čekat se dozvíte v článku. :point_down:

1 Like

Bude Liška přeceňovat produkty, které mají ve feedu prázdný element s nákupní cenou? Zjistěte, jak absence nákupky ovlivní cenotvorbu a také způsob, jak ji do feedu dodatečně doplníte. :point_down:

1 Like

Už jste zažili situaci, kdy jste na produktový filtr nastavili pravidlo, ale po čase jste z něj chtěli vyřadit jeden či několik konkrétních produktů? S novou funkcí to zvládnete na pár kliknutí. :star_struck: Zjistěte více v článku. :point_down:

2 Likes

Chcete si omezit přeceňování podle vašich představ? :money_with_wings: Tak to vás potěší vylepšení ručně nastavitelných limitů v liščích pravidlech. :bulb: Seznamte se s jejich možnostmi v článku. :arrow_down:

1 Like

Minulý týden jsme aplikaci obohatili o další funkce. :bulb: Nahlédněte do nejnovějšího článku, ve kterém vám novinky na stránce Diagnostiky a v pravidlech, představíme. :point_down:

1 Like

V aplikaci jsme přivítali v pořadí již osmý shopsystém Webareal. :partying_face: Podívejte se, jak si s Liškou jednoduše propojíte e-shop postavený na této platformě. :face_with_monocle:

4 Likes

Budete se účastnit e-commerce konference ShopCamp? :star_struck: Máme pro vás připravený workshop o Dynamickém pricingu na Shoptetu. :chart_with_upwards_trend: Pokud se chcete dozvědět, jak nastavit automatickou cenotvorbu efektivně, hlasujte pro nás. :arrow_down: Stejně tak by vás mohl zajímat workshop o sledování výkonu a zdraví inzerce nebo přednáška o nejčastějších problémech s biddingem od Bidding Fox.

1 Like

Nepřeceňují se vaše produkty podle vytvořeného pravidla? :face_with_raised_eyebrow: Důvodem může být právě řazení. :slightly_smiling_face: Přečtěte si článek a dozvíte se, jaké zásady dodržovat, aby automatický pricing fungoval efektivně. :chart_with_upwards_trend:

2 Likes

Chystáte se letos na e-commerce konferenci ShopCamp? :sunglasses: Za náš tým se můžete těšit na Domču, která si připravila workshop o dynamickém pricingu na Shoptetu. :chart_with_upwards_trend: Jirka z Bidding Fox vám představí nejčastější problémy s biddingem a pomůže vám se sledováním výkonu inzerce. :money_with_wings: Hlasujte pro nás prostřednictvím odkazu.

2 Likes

V následujících týdnech se můžete těšit na několikadílný seriál o filtrování produktů v naší Lišce. :mag_right: V prvním díle jsme shrnuli, k čemu můžete filtry použít i jak nastavit aplikaci na úplném začátku. :memo:

2 Likes

Máme pro vás další díl série o filtrování. :tada: Chcete vědět, co můžete pomocí jednotlivých karet rozšířeného vyhledávání najít? :mag: Koukněte na video a zjistěte víc. :arrow_down:

1 Like

Chcete vědět, na co si dát v Lišce pozor? :fox_face: Vysvětlíme vám rozdíly mezi cenami na kartě Pricing i k čemu slouží jednotlivá ID, které Liška používá. :face_with_monocle: Přečtěte si našeho průvodce pojmů. :mag:

2 Likes

Poslední díl seriálu o filtrování je venku. :partying_face: Zajímá vás, jak v Lišce kombinovat více filtrů najednou? :thinking: Podívejte se na video, ve kterém vám ukážeme, jak na to. :arrow_down:

2 Likes

Přinášíme vám náš první rozhovor. :star_struck: Jsme rádi, že naše pozvání přijala Petra Mikulášková, která působí jako konzultantka na volné noze v oblasti srovnávačů zboží. :balance_scale: Pobavili jsme se o tom, jak hodnotí náš Pricing Audit i jaké jsou výhody dynamického pricingu. :moneybag:

2 Likes

Naše Liška má za sebou další release. :star_struck: Tentokrát jsme se zaměřili na vylepšení filtrování. V aplikaci najdete barevně odlišené detekce ve filtru Diagnostika i proklikávatelné histogramy. :bar_chart: Vše rychleji vyhledáte díky CTRL+Enter. V článku se dozvíte víc. :arrow_down:

1 Like

S lišáckým týmem jsme se na začátku září účastnili ShopCampu. :fox_face: Sepsali jsme vám, jaké to bylo. :blush:

2 Likes

Chcete vědět, k čemu můžete naši aplikaci kromě automatického pricingu použít? :thinking: V případové studii vám Ondra Hamouz, specialista na optimalizaci výkonu porovnávačů, shrnul, jak Lišku používá. :fox_face:

3 Likes

Ping @randall :wink: Pěkná reálná případovka! :+1: Přijde mi fajn říct na rovinu, že když nejsou dostatečná data pro využití Pricing Foxu, tak se prostě nepoužije a naopak tam, kde data jsou, může Pricing Fox splnit všechna cenová přání klienta. :slight_smile:

2 Likes

Máme pro vás novinku v podobě podcastů o cenotvorbě. :partying_face: V prvním díle jsme se pobavili o doporučeních pro začátečníky a zodpověděli otázky, proč je cenotvorba tak důležitá nebo kdy je vhodné s ní začít. :money_with_wings:

2 Likes

Chcete využít Diagnostiku v Pricing Foxu na maximum? :chart_with_upwards_trend: Připravili jsme pro vás na toto téma několikadílný seriál. Jako první jsme si vzali pod drobnohled Problémy. :white_check_mark: V článku zjistíte, jaké detekce jsou v této kartě ukryté a k čemu je využijete. :face_with_monocle:

3 Likes