Na vystupu ale mam pouze jednu instanci WAREHOUSE a nevim jak hodnoty z mych vstupnich dat (importovanych jako CSV Import pravidlo) priradit do WAREHOUSE elementu, aby to odpovidalo formatu vyse.
Diky,
M
PS Zkousel jsem prozkoumat pravidlo pridat hodnotu vicenasobneho elementu, ale tam nevim, jak si poradit s tim, ze potrebuji vytvorit cely blok WAREHOUSE a ne jen jeho hodnotu.
v takomto prípade ide hlavne o správne nastavenie CSV tabuľky, z ktorej chcete importovať dáta do XML feedu. Keďže ide o Shoptet, tak môžete v tabuľke použiť ako párovací element CODE
a následne v druhom stĺpci do prvého riadku vložíte cestu k elementu v znení STOCK | WAREHOUSES | WAREHOUSE {NAME = “Externí sklad”} | VALUE. Do jednotlivých stĺpcov doplníte potrebné hodnoty.
Takúto tabuľku následne môžete importovať cez pravidlo Import datového souboru. Importovať dáta môžete aj z Google Tabuľky, kde necháte dokument publikovať na web ako CSV súbor a vygenerovanú URL vložíte do pravidla. Viac informácii a postup ako importovať dáta z Google Tabuľky nájdete v tomto odkaze: Dostaňte data z Google Sheets do Mergada | Mergado.cz
Po aplikovaní pravidla sa do projektu doplnia skladové zásoby tak, ako potrebujete. V Mergado Editore uvidíte zhruba niečo takéto:
Diky za odpoved.
Zkusil jsem vytvorit csv kde jmeno sloupce odpovida formatu vyse, ale nenamapuje se to.
Neni problem v tom, ze seznam elementu neobsahuje prave element s odpovidajicim jmenem warehouse? Ten ja potrebuji take vytvorit.
ďakujem Vám za reakciu.
Ak máte na mysli hodnotu elementu WAREHOUSE | NAME = “Externí sklad” tak tú môžete doplniť napríklad pravidlom typu Přidat hodnotu vícenásobného elementu kde len napíšete ako novú hodnotu práve Externí sklad.
Osobne som ale skúšal doplniť z CSV tabuľky do projektu hodnotu externého skladu aj bez toho, aby tam tá hodnota NAME = Externí sklad nachádzala a tabuľka mi to zo zadania STOCK | WAREHOUSES | WAREHOUSE {NAME = “Externí sklad”} | VALUE doplnila automaticky.
Ak Vám dané doplnenie nefunguje, kontaktujte prosím našu technickú podporu, kde sa spoločne pozrieme na Váš projekt a konkrétny problém.