Dobrý deň,
pomocou feed image editora si upravujem vybrané fotky vo feede podľa aktuálnych akcií a pod. Je nejaká možnosť, aby som v tomto feede okrem 1. upravenej fotky cez FIE posielala vo feede aj neupravený/originálny 1. obrázok? 
Ide mi o to, že ak si dám prelepku cez vybrané fotky a potom by som cez FB chcela na tieto produkty nastaviť aj AB testovanie, tak jediná možnosť, na kt. som prišla je, že si vytvorím 2 feede - jeden s upravenými fotkami pomocou FIE a druhý bez úprav. Lenže tým AB testovanie stráca zmysel… Vie mi s tým niekto pomôcť? 
Dobrý deň,
napadlo mi, že si môžete vytvoriť element s názvom IMG_URL_ALT do ktorého si nakopírujete URL adresy z elementu IMG_URL. Takto docielite, že budete mať v jednom feede 2x hlavný obrázok (jeden potom upravíte vo FIE a druhý necháte neupravený). Obávam sa však, že s týmto narazíte práve na FB a nebude možné tam takto nastaviť A/B testovanie. 
Oveľa schodnejším riešením mi príde práve druhá možnosť, ktorú sama spomínate. Mať vytvorené 2 feedy (jeden s upravenými obrázkami a druhý bez úprav), vytvoriť na FB 2 separátne katalógy a nechať kampane bežať súbežne s rovnakými nastaveniami. Touto cestou by to pre vás potom za vybrané obdobie malo byť ľahko zmerateľné, ktorá kampaň vám viac dáva zmysel. 
Ďakujem, skúsim aj tú prvú možnosť, no obávam sa, že skončím pri tej druhej