Zdravím už jsem z toho nešťastný. Vytvořím si vlastní format výstupního feedu. Zde vidím dva sloupce Elementy z původního feedu a Vyberte odpovídající element
Vyberu tedy z Elementy z původního feedu element ,barva, a v novém Vyberte odpovídající element ho zaměním za element ,Color,. a tak pokračuji u xx elementu. Dám uložit ale vždy ve vystupním feedu se mi zobrazí staré neupravené elementy :(. Zkoušel jsem to už XX krát a stále se mi to nepodařilo vyřešit. Můžete mi poradit ?
Děkuji
Zdravím Radime, nejsem si jistá, zda jde o projekt “Eshop rychle”, ale dle toho, co jste napsal, tak asi ano. Mohu se zeptat, čeho chcete na výstupu docílit? Protože tak, jak to máte namapované ve vlastním formátu, to vypadá správně. Mapování vlastního formátu slouží k tomu, že je potřeba Mergadu vysvětlit, který element, co znamená, takže to mapujete na Mergado XML, aby následně Mergado bylo schopné feed převést. Namapoval jste, že element BARVA je v Mergado XML . To znamená, že když na vstupu je element a na výstupu máte vlastní formát, který je stejně namapovaný, jako formát na vstupu, tak je zkrátka nadále BARVA v elementu BARVA. Jaký formát chcete mít na výstupu?
Pokračování diskuze z Výstupní feed:
No jednalo se mi, že v mergadu jsem to přejmenoval na color. Pak jsem si přejmenoval i ceny , dodání, skladovost. docílit jsem chtěl toho, že exportní feed ', který bych dal pak do eshopu rychle, by byl už s vašími pojmenovanými tágy tedy . Děkuji[quote=“eva.turkovicova, post:2, topic:2873, full:true”]
Zdravím Radime, nejsem si jistá, zda jde o projekt “Eshop rychle”, ale dle toho, co jste napsal, tak asi ano. Mohu se zeptat, čeho chcete na výstupu docílit? Protože tak, jak to máte namapované ve vlastním formátu, to vypadá správně. Mapování vlastního formátu slouží k tomu, že je potřeba Mergadu vysvětlit, který element, co znamená, takže to mapujete na Mergado XML, aby následně Mergado bylo schopné feed převést. Namapoval jste, že element BARVA je v Mergado XML . To znamená, že když na vstupu je element a na výstupu máte vlastní formát, který je stejně namapovaný, jako formát na vstupu, tak je zkrátka nadále BARVA v elementu BARVA. Jaký formát chcete mít na výstupu?
[/quote]