Vytvoření feedu google nákupy z feedu heureka

Dobrý den, dokázal by někdo poradit jak ze vstupního feedu heureka vytvořit pomocí mergada výstupní feed pro google nákupy ? Google feed mi samozřejmě e-shop generuje ale bohužel poskytovatel mého řešení negeneruje v tomto feedu varianty produktů. Jelikož prodáváme oblečení tak je to pro nás poměrně zásadní. Děkuji.

Dobrý den,

pomocí Mergado Editoru můžete jednoduše konvertovat formáty mezi sebou. Stačí když v rámci Průvodce vytvoření novým projektem jako výstupní feed nastavíte Google Nákupy.

Návod jak vytvořit projekt naleznete zde: Nový projekt.

Kdybyste potřeboval s čímkoliv poradit, tak nám dejte vědět.

To jsem právě jako porvní zkoušel ale nejde to. Jakmile dám vstup Heureka a výstup Google tak to napíše, že feed je nekompatibilní a neudělá to nic.

Můžete mi prosím na adresu našeho supportu mergado@mergado.cz poslat URL adresu XML feedu Heureka, který chcete konvertovat do podoby Google Nákupů?

Včera jsme měli release Mergado Editoru, tak jsem si myslel, že je v našem systému nějaká chybka, ale když jsem si nyní zkoušel vytvořit svůj pokusný projekt, tak vše proběhlo v pořádku. Potřeboval bych se tedy podívat přímo na váš projekt / vstupní feed.

1 Like

Jenom doplním pro ostatní čtenáře, že projekt se podařilo vytvořit. Je možné, že jste se při první tvorbě exportu možná trefil do času, kdy se řešil release, který byl zrovna ve středu a mohlo tak dojít k ojedinělému výpadku, který způsobil nekorektní chování aplikace.

1 Like