Tak tohle mne těžce dostalo - já totiž o Feed Image Editoru říkal, že je to takové udělátko, co umí tunit obrázky pro Facebook, tedy že umí nějaké ty geometrické tvary. Jenže on Mi @jirka ukázal tohle! Opět tak potvrdil mou tezi, že čeští a slovenští marketéři jsou bastliči a kutilové a zahrádkáři, kterým dáte do ruky nožík a oni vyrobí atomovou elektrárnu. Fakt smekám. Ony to tedy fakt jsou jen ty čtverečky a kolečka, ale podívej, co z nich udělal
z jednoduchých tvarů seskládal tuning produktových obrázků. Hned na několik způsobů. Mně to přijde jako nějaký shape-art

Ale k tomu kutilství, my se o tom už takhle párkrát bavili. A on v tom Jirka nebude sám A víš ty co? Udělejme z toho kapku voraz, pojďme si to užít, udělejme takové drobné zápolení - naschvál, dokážeš Jirku trumfnout? Dokážeš pomocí Feed Image Editoru vyrobit lepší, zábavnější, hezčí, profesionálnější obrázky? Stačí jeden! Prosím! A ať to má motivaci, TOP obrázek odměním lahví “kapitána Mergada”
Abych nenaplnil loterijní zákon, tak tomu nebudu říkat soutěž, ale třeba zápolení - to zní dobře, ne? Tedy vyhlašuji zápolení o láhev kapitána Mergada. Tu získá autor nejpromakanějšího obrázku, vytvořeného pomocí aplikace Feed Image Editor (na produkci do inzerce jít nemusí ). Vítěze vybere porota složená z Katky, Kuby, Luďka a Dana - členů týmu MERGADO Services. Jsou čtyři, tak v případě rovnosti hlasů rozhodnu já.
Jak se do zápolení zapojit:
- Vytvoř obrázek/obrázky. Musí být vytvořené z dat e-shopu, za pomoci aplikace Feed Image Editor.
- Vlož obrázek do komentáře sem do tohoto vlákna. Pokud máš obrázků víc, vlož prosím do jednoho komentáře jeden obrázek. Víc obrázků do více komentářů.
- Počítají se obrázky vložené sem do fóra do pátku 16. 12. 2016, 12:00.
- Následně zasedne tým MERGADO Services a vybere TOP obrázek. Rozhodovat bude propracovanost a nápaditost efektu vytvořeného pomocí Feed Image Editoru s přihlédnutím k využití v praxi.
Je to jasné? Případné dotazy prosím piš.
Co ty na to? Přijmeš moji výzvu?