Mergado Marketplaces - NEWS

Mergado Marketplaces - 42 - napojení na maďarské Allegro

2024-10-08T22:00:00Z

Nový release Mergado Marketplaces obsahuje kromě menších úprav a vylepšení zejména podporu napojení na maďarské Allegro. Přečtěte si, jaké nejdůležitější změny nová verze aplikace přináší :point_down:

Mezi nejdůležitější a pro uživatele viditelné změny patří:

  • :hungary: Napojení na maďarské Allegro
  • :lock: Zobrazení zámečku u elementu na přehledu nabídek
  • :email: Automatizované emaily při nečinnosti v aplikaci ve zkušební lhůtě
  • :card_file_box: Oprava řazení emailů v nastavení notifikací
  • :information_source: Úprava fungování informačního okna při nesouladu produktů v dost. a prod. feedu
  • :hammer_and_pick: Opravení ukládání prázdné hodnoty při editaci nabídky
  • :four_leaf_clover: Řada dalších menších vylepšení

Více o vybraných změnách:

:hungary: Napojení na maďarské Allegro
Allegro minulý týden spustilo své tržiště na dalším trhu, tentokrát v Maďarsku! Pokud chcete prodávat na tomto trhu a jako výchozí storefront máte PL, CZ nebo SK Allegro, tak nabídky můžete vystavit na HU trhu přímo přes Allegro přidáním způsobu dopravy do Maďarska do ceníku dopravy, který používáte u stávajících nabídek.

Pro maďarské prodejce a všechny ostatní, kteří budou mít Maďarsko jako výchozí trh, jsme přidali podporu pro vystavování nabídek a tvorbu produktových karet přes naši aplikaci.

:lock: Zobrazení zámečku u elementu na přehledu nabídek
Pokud jste se rozhodli upravit data nějaké nabídky přímo v aplikaci Mergado Marketplaces, tak u daného elementu se vám zobrazí zámeček a nová změněná hodnota v Mergado Marketplaces má přednost před údaji v produktovém feedu. Tento zámeček se zobrazoval při editaci nabídky u konkrétních elementů, ale nyní jsme tyto zámečky přenesli i na přehled nabídek pro větší přehlednost:

:email: Automatizované emaily při nečinnosti v aplikaci ve zkušební lhůtě
Pokud si aktivujete aplikaci Mergado Marketplaces a po týdnu od aktivace nebudete mít v aplikaci vytvořenou žádnou kampaň, tak vám zašleme e-mail s tipy na články na fóru, školením a zdarma konzultací, které by vám mohly pomoci při prvotním nastavení aplikace.

V případě jakýchkoli problémů či návrhů na zlepšení se neváhejte obrátit na náš Mergado support na e-mailu mergado@mergado.cz.

3 Likes