Dobrý den, lze nějak jednoduše upravit cenu, která se má posílat feedem do Heureky? Řešíme to, že prodáváme podlahy - pouze po baleních, plus kusové koberce. U podlah se nám ale v Shoptetu posílá do feedu cena za balení - kvůli možnostem objednávky. Ale cena za balení (2,64 m2) nemá na Heuréce šanci, protože tam se samosebou všem ukazuje cena za metr. Takže potřebujeme, aby se nám sypala v této kategorii podlah cena za metr. Jedná se nám pouze zhruba o 20 produktů. Snad jsem se vyjádřil trošku srozumitelně :o)
Ano, jde to vícero způsoby:
- pomocí pravidla typu Výpočet (+ případně ještě pravidla pro následné Zaokrouhlení částky po výpočtu)
nebo - pro tak malé množství produktů klidně i přes pravidlo Hromadné přepsání dle hodnot, kde můžete na základě např. ITEM_ID produktu přímo nastavit jeho cenu do PRICE_VAT.
No pěkné, jdu hledat školení na základy Mergado, nevím ani kde najít editovatelný feed
Školení základního ovládání Mergada bude shodou okolností hned zítra od 10 do 12 online přes Zoom, klidně se přihlaste na stránce: Jak dostat co nejvíc z Mergado Editoru pro začátečníky | Mergado.cz (dole na té stránce přes formulář)
Super, jsem přihlášený. díky za info
Ahoj, včera bylo super školení, kdy bude nějaké videjko? Dost bych si potřeboval připomenout
Řeším doplnění parametrů, ale nevím, proč se mi neukazuje žádný našeptávač, i když mám postup stejný jako u videa na vašem YouTube
Děkuji za pochvalu školení.
Záznamy z něj však neděláme, takže jestli můžeme nějak poradit konkrétně, lze psát sem nebo napsat či zavolat na naši technickou podporu k Mergadu.
U manuální editace hodnot by měl fungovat našeptávač jen pro element s kategorií, pokud je pro daný srovnávač známý strom kategorií - takže v exportu pro Heureku se bude našeptávat v případě manuální editace elementu CATEGORYTEXT
, u jiných elementů se hodnoty při manuální editaci nenašeptávají.
Jen tip: nešlo by parametry nastavit třeba přepisovacím pravidlem? Typu Přepsat nebo Hromadné přepsání dle hodnot? A pokud jde vyloženě o naplnění elementů PARAM… , tak máme v Mergadu pravidlo typu Nastavit parametry produktů.